Новий медійний проєкт, телеканал "Супермама", незабаром вийде на ефір в Україні, що стало відомо після реєстрації його Національною радою з питань телебачення та радіомовлення на засіданні 7 березня. Ініціатором створення каналу виступило ТОВ "Телеканал СТБ", що є частиною медіагрупи StarLight Media. Згідно з інформацією від "Детектора медіа", "Супермама" планує транслювати своє мовлення через мережу Інтернет за допомогою технології OTT (Over-the-Top).

Цей проєкт є лише частиною стратегії медіагрупи у сфері OTT-трансляцій. У січні 2024 року Національна рада також зареєструвала канал "ICTV серіали", який також буде користуватися OTT-технологією.

Віталій Сперкач, керівник підрозділу Pay TV у StarLight Media, підкреслив, що компанія активно розвиває різноманітні бізнес-напрями, включаючи платне телебачення та FAST-канали для OTT-ринку, як в Україні, так і за кордоном.

Поки що деталі щодо формату та програмної концепції каналу "Супермама" не розголошуються. Проте ймовірно, що він буде спрямований на теми материнства, виховання дітей та сімейного життя.

У минулому також було зареєстровано канал "Твій серіал" від медіагрупи StarLight Media, який вже розпочав мовлення через супутник Astra 4A (4.8° східної довготи).

Поява нових тематичних OTT-каналів свідчить про зростаючу присутність традиційних медіагруп на ринку онлайн-трансляцій та їхню готовність адаптуватися до змін у вимогах аудиторії.

1 1 1 1 1 Рейтинг 0.00 (0 Голосов)

Комментарии доступны только авторизованным пользователям.

Вы можете авторизоваться, если уже зарегистрированы, либо зарегистрироваться.